تبلیغات
 گیاهان دارویی - خواص دارویی موز
سه شنبه 8 اردیبهشت 1388

موز(1):

۱- برای افرادی که دوره نقاهت را پشت سر میگذارند بسیار مفید است
۲- غذای کاملی برای کودکان و افراد مبتلا به سوهاضمه میباشد
۳- غلظت ویتامین های آ_
A و ث_C موجود در موز به بهترین حالت ممکن برای جذب شدن آماده میباشد.

برای دیدن ادامه متن روی ادامه مطلب کلیک کنید.لطفانظربدهید.



 

موز(1):

۱- برای افرادی که دوره نقاهت را پشت سر میگذارند بسیار مفید است
۲- غذای کاملی برای کودکان و افراد مبتلا به سوهاضمه میباشد
۳- غلظت ویتامین های آ_
A و ث_C موجود در موز به بهترین حالت ممکن برای جذب شدن آماده میباشد
۴- قند موجود در آن به آسانی هضم میشود
۵- اگر پوست موز را بسوزانید و گرد سوخته انرا بر محل زخم بریزید به التیام و خشکیدن زخم کمک میکند و برای جلوگیری از خونریزی مفید است
۶- از خاکستر بالا میتوان در درمان ترک پا هم استفاده نمود
۷- تسکین دهنده خارش میباشد برای این منظور باید موز پوست کنده را نرم کوبید و با مقدار مساوی سرکه و آبلیمو مخلوط نموده و بر محل خارش بمالید
۸- ادرار را زیاد میکند و برای درمان آلبومین موجود در ادرار مفید است
۹- تصفیه کننده خون میباشد و اوره اضافی خون را دفع میکند
۱۰- موز باعث ازدیاد خون میشود
۱۱- لاغری های غیر طبیعی که بر اثر بیماری و یا انگل نباشد را درمان میکند
۱۲- خام آن رفع تشنگی میکند و پخته آن هم مغز استخوان را غنی میکند و سرعت گردش خون را افزایش میدهد
۱۳- یک عدد موز تازه و رسیده از نظر ارزش غذایی با یک کیلو گوشت برابری میکند
۱۴- خوردن آن به بیمارانی که درد کلیه و درد مفاصل دارند توصیه میشود
۱۵- نیروی بدن زنان باردار را افزایش میدهد و مانع از سقط جنین میشود
                                                                                    1

16- به خاطر داشتن فسفر فراوان در افزایش هوش کودکان بسیار موثر است
۱۷- به خاطر داشتن مقدار زیادی از ویتامین های گروه (ب ـ )در تقویت اعصاب تاثیر بسزایی دارد
۱۸- به تسکین و رفع دردهای عضلانی و ناتوانی و ضعف اعصاب کمک میکند
۱۹- به علت داشتن پتاسیم زیاد مانع از دردهای ماهیچه ای , ضربان نامنظم قلب و سرگیجه میشود
۲۰- برای تسکین سرفه های خشک و خشونت حلق خوردن موز توصیه میشود
۲۱- برگ های له شده آن به صورت ضماد برای رساندن دمل ها موثر است
۲۲- ضماد برگ درخت موز را برای جلوگیری از تاول زدن در محل سوختگی با آتش قرار دهید
۲۳- ریشه درخت موز مقوی و ضد تب است
توجه:
۱- از خوردن موزهای کال و سبز و یا کهنه و سیاه خودداری کنید
۲- خوب نجویدن موز سبب تخمیر آن در معده میشود و گازی تولید میکند که باعث ناراحتیفرد میگردد
۳- برای افراد چاق و مبتلایان به مرض قند و ورم روده مضر میباشد
۴- از نوشیدن آب بلافاصله بعد از خوردن موز پرهیز شود
۵- هرگز موز را ناشتا نخورید


نگارش توسط رضا نجات الهی :: نظرات ()